Op zoek naar een leuke en spannende activiteit voor je vereniging, bedrijf of verjaardag? Of wil je je eens amuseren met de ganse familie? Dan is Lasershooting Impact een goede keuze!

Beste bezoeker,

Wij zijn open op woensdag 1 mei !


Be strong - Think positive - Stay safe

Met vriendelijke groeten         
Laser Impact Team

 

Lasershooting Impact

Indoor Lasershooting Impact in Lier is een spannend high-tech spel van de nieuwste generatie. Het wordt gespeeld met minstens 6 deelnemers in verschillende ruimtes. Verjaardagsformules minstens 10 deelnemers.

Arena

De verduisterde speelruimtes hebben barricades, hindernissen en een doolhof van gangen op verschillende niveaus. Dit met de nodige rook-, licht- en geluidseffecten. De verschillende mijnen, waar men goede of slechte punten mee scoort, maken het geheel nog spannender.

Hoe werkt het?

Je kan punten bekomen door je tegenstander te raken met je lasergun. Met deze lasergun schiet je meer dan 35 meter ver. Is je tegenstander geraakt, dan gaat zijn energypack oplichten en geluid maken en is hij enkele seconden out. In die tijd kan je een andere schuilplaats zoeken om van daaruit de strijd verder te zetten. 

Na de game

Na 20 minuten wordt het spel beëindigd en worden alle energypacks terug op de juiste plaats gehangen in de briefingroom. De punten worden gedownload en voor iedere speler wordt er een gedetailleerd scoreformulier geprint. Nadien kan men in de cafetaria nog wat nagenieten met een hapje en een drankje!

Leeftijd

Lasershooting is een ongevaarlijke non-contact sport/spel, geschikt voor alle leeftijden vanaf 7 jaar. Wij kiezen de moeilijkheidsgraad aan de hand van leeftijd of ervaring.